TAM Productions

13.01.2021

Rastløs Stillhet

Forestillingen er en danser og en billedkunstner som henter inspirasjon fra hverandre. Det overordnede temaet uttrykker frihet. Frihet til å bevege seg og uttrykke og være den du er som utspiller seg naturlig i danserens-bevegelser, men også i bevegelsen av kull på papir av billedkunstneren. Under forestillingen bruker danseren også tissue, der grensene for Gravity ser ut til å bli definert. Forestillingen starter med at danseren improviserer og billedkunstneren skisserer bevegelsene, noen ganger i fri flyt, noen ganger stopper danseren i bevegelsene hennes, og dermed fryser dem og bruker et minutt på å skissere dem. Bråstoppen skaper spenning og forventning. Scenen ser ut som en kombinasjon av et danse- og kunststudio, og det er allerede en rad med bevegelsesskisser festet til veggen. Danseren går til slutt langs raden av Sketcher og imiterer bevegelsene igjen og lager en koreografi av dem. Deretter blir publikum guidet av artistene til en annen avdeling/rom, hvor de finner seter/puter med papir og kull foran seg. Plutselig blir forestillingen interaktiv ettersom publikum blir oppmuntret til å ta opp kullet og bli med billedkunstneren til å skissere bevegelsene og observere danseren i frosne posisjoner. I denne delen av forestillingen jobber billedkunstneren med en stor rull papir på bakken, noe som gir et nytt element av dimensjon, større bevegelser med kullet og mer plass for publikum å observere. Gjennom den interaktive delen får publikum oppleve begeistringen ved å fange fritt en kropp i bevegelse.


Billedjunstner Silvia Ilona Klatt

Danser, Tonje Aas Molnes

Before the city changes

En kunstfilm som handler om steder i Ålesund før de forsvinner og blir omgjort. Gjennom bevegelse, lyd og musikk blir man med på en guidet tur gjennom byen.


Musikk: Krisrian Skaarbrevik 

Dans: Tonje aas Molnes

Film: Mateo Christensen

Vandreren

 "Vandreren - ujevnt landskap" er en litt annerledes forestilling som tar deg med rundt i Ålesund sentrum.En kontrabassist sitter i paviljongen og spiller for seg selv, mens en danser sitter på skansekaia og dingler med bena.Fortelleren finner finner deg der og tar deg med på en vandring til steder du kanskje ikke har sett på denne måten før.


Medvirkende: Tonje Aas Molnes - konsept, koregrafi og dans

Eldrid Schrøder Kvalvik - regi og manus 

Cathrine Hellandsvik - scenografi 

Anita Valderhaug - forteller 

Eivind Linn - danser 

Sondre Meisfjord - musiker 

Sanna Eriksson Ryg - danser og produsent
https://bypatrioten.com/byblogg/klar-for-soendagstur-helt-utenom-det-vanlige/<br>


Ventetid

 

En dansefilm av Tonje Aas Molnes.

Rastløsheten av alltid å søke om noe nytt. 

Film: Leo Resnes

Musikk: John Derek Bishop

"Anticipation "

A dance movie by Tonje Aas Molnes

The restlessness of always surching for someting new.

Movie: Leo Resnes

Music: John Derek Bishop

Et Bilde i Bevegelse

Åpningen av Rune Furelis Gallri Sangten. 

"Et bilde i bevegelse" Handler om hvordan man tolker et bilde/maleri. Jeg valgte et av Rune sine bilder å tolket det med mine bevegelser.

//Eng

The opening of Rune Furelis Gallri Sangten. 

"A moving picture"  how to interpret a picture / painting. I chose one of Rune's pictures to interpret it with my movements. 


Hunting Memories

Hva er vi uten minner? Minner/hukommelse kan defineres som evnen til å innkode, lagre og igjennhente informasjon. Hukommelse er nødvendig for at vi skal overleve og fungere som mennesker. Uten hukommelse/minner hadde vi verken vært i stand til å kjenne igjen mennesker rundt oss, eller utføre de dagligdagse gjøremål.

"Hunting Memories" er en forestilling om minnene vi hadde. Hva kommer av at vi husker en spesiel ting eller sted om vi hører en spesiell lyd, en lukt, bilder eller klær. 

//English

What are we without memories? Memories / memory can be defined as the ability to encode, store and retrieve information. Memory is necessary for us to survive and function as human beings. Without memory / memories, we would not have been able to recognize people around us, or perform the daily chores. 

"Hunting Memories" is a performance about the memories we had. What comes from the fact that we remember a special thing or place if we hear a special sound, a smell, pictures or clothes. 

Av og med Tonje Aas Molnes og Eivind Linn


Drømmefangerens hule

En famileforestilling om den nysgjerrige skapningen Delerius, som alltid er på jakt etter nye eventyr. Den leter etter drømmer og setter de fri. Denne gangen lurte Delerius seg til å prøve glassblåsing drille med gjernstang og dele ut livretten sin til alle smådrømmerne som var der. nemlig.. MARSHMALLOW.

Et bestillingsverk av Høstscenen 2016 I Ålesund, i samarbeid med Ingrids glassverksted.

The Dreamcatchers Cave "

A family performance about the curious creature Delerius, who is always looking for new adventures. SHe captures dreams and sets them free. This time, Delerius got to try glass blowing, twirling with a barbell and share his all time favorite food to all the little dreamers who were there. namely .. MARSHMALLOW.


An order work of  "Høstscenen" 2016 In Ålesund,
in collaboration with Ingrid's glass workshop.

Brosundet Brenner

Utendørs forestilling med live band, og lys show for å hedre Ålesunds oppbygning etter byen brant i 1904 .

Bestillings verk av Ålesund Sentrumsforening

Koreograf/danser: Tonje Aas Molnes Dansere: Elever ved Fagerlia V.G.S Musikk/komponist: Eirik Havenes med band

"Brosundet burns"

Outdoor performance with live bands, and light show to honor Ålesund's construction after the city broke in 1904.

Order work by Ålesund City Center

Choreographer / Dancer: Tonje Aas Molnes Dancers: Pupil at Fagerlia V.G.S Music / Composer: Eirik Havenes with band

Kontakt:  tonjemolnes@gmail.com
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!